ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΥΓΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 15χρονου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.(ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2008)

Δείτε τις φωτογραφίες . Πηγή reuters .Κλικάρετε για μεγένθυνση.

Ένας αστυνομικός κοιτά τα φλεγόμενα οδοφράγματα κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων στην Αθήνα , 7 Δεκεμβρίου 2008.

 

Διαδηλωτές  πολεμούν με την αστυνομία η οποία προσπαθεί να υπερασπιστεί το αστυνομικό τμήμα στο κέντρο της Αθήνας , 13 Δεκεμβρίου 2008

 

Αυτή η φωτογραφία δείχνει τον 15χρονο Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο  ο οποίος σκοτώθηκε από τα πυρά ειδικού φρουρού κατά την διάρκεια της διαδήλωσης το Σάββατο στα Εξάρχεια της Αθήνας

 

Οι τεθλιμμένοι  συγγενείς  κουβαλούν το φέρετρο του άτυχου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου  κατά την διάρκεια της κηδείας του στις 9 Δεκεμβρίου 2008. Στα προάστια της Αθήνας  περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι όλοι ντυμένοι στα μαύρα μαζεύτηκαν στην κηδεία του 15χρονου ο οποίος δολοφονήθηκε από τα πυρά της αστυνομίας το Σάββατο στην χειρότερη διαδήλωση που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.    

 

Ο αστυνομικός (με το πρόσωπο κάτω) ο οποίος αντικρίζει  εγκληματικές κατηγορίες  για την άνανδρη δολοφονία του 15χρονου , με την συνοδεία αστυνομικών μπαίνει στο γραφείο του εισαγγελέα στις 10 Δεκεμβρίου 2008.Ο αστυνομικός ισχυρίστηκε ότι έριξε προειδοποιητικές βολές στον αέρα σε αυτοάμυνα από την επίθεση των νεαρών ομάδων με μολότοφ εναντίον του.Την Τετάρτη ο εισαγγελέας διέταξε την προφυλάκιση δύο αστυνομικών σε αναμονή της δίκης για την δολοφονία του Αλέξανδρου.
Ο ένας από τους δύο αστυνομικούς κατηγορήθηκε για έγκλημα και άλλος ως συνεργός του.Και οι δύο θα μείνουν στην φυλακή μέχρι την έναρξη της δίκης , με απόφαση του εισαγγελέα.        

Ενας διαδηλωτής κρατά μία μολότοφ δίπλα σε ένα φλεγόμενο οδόφραγμα στην Αθήνα 8 Δεκεμβρίου 2008.Οργή εναντίον της αστυνομίας για την δολοφονία του άτυχου μαθητή , 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, τρίτη μέρα της διαδήλωσης με τους νεαρούς να σπάνε τράπεζες και μαγαζιά , κάνοντας επίθεση σε ξενοδοχεία και αστυνομικά τμήματα.

Μαθητές διαδηλώνουν μπροστά από τα κεντρικά γραφεία της αστυνομίας στις 15 Δεκεμβρίου 2008. Αγανακτισμένοι οι μαθητές πετούν ότι βρούν μπροστά τους στους αστυνομικούς και σε δημόσια κτήρια, την ώρα που η κυβέρνηση κλυδωνίζεται από το σκάνδαλο των ανταλλαγών των οικοπέδων του δημοσίου με την μονή Βατοπεδίου.

Ενας αστυνομικός των Μάτ παίρνει φωτιά από μία μολότοφ που πέταξαν διαδηλωτές κατά την διάρκεια της διαδήλωσης για τον Γρηγορόπουλο στο κέντρο της Αθήνας, 12 Δεκεμβρίου 2008

Ενας αστυνομικός των Μάτ  καίγεται ζωντανός από μολότοφ .Οι φωτιές σβήστηκαν εγκαίρως από συνάδελφό του κατά την διάρκεια της διαδήλωσης για τον Γρηγορόπουλο στο κέντρο της Αθήνας, 12 Δεκεμβρίου 2008

Ενας διαδηλωτής φωνάζει με οργή εναντίων των αστυνομικών την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2008.Η Αθήνα , η Θεσσαλονίκη και οι υπόλοιπες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας παραδόθηκαν στις φλόγες  και στις λεηλασίες για τρείς ολόκληρες νύχτες  για την άνανδρη δολοφονία του 15χρονου από τους πυροβολισμούς  του ειδικού φρουρού.

Νεαροί  κάνουν βανδαλισμούς στο εσωτερικό μίας αλυσίδας τραπεζών την νύχτα στην Αθήνα στις 8 Δεκεμβρίου 2008.

Στο Διπλωματικό υπουργείο της Αθήνας , δύο γυναίκες προσπαθούν να σωθούν από τις φωτιές που έβαλαν διαδηλωτές και περιμένουν την πυροσβεστική να τους βγάλει έξω στις 8 Δεκεμβρίου 2008.

 

Πήρε φωτιά το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του δήμου της Αθήνας στις 8 Δεκεμβρίου 2008.Διαδηλωτές έβαλαν φωτιά στο Χριστουγεννιάτικο δένδρο του δήμου της Αθήνας  και φώναζαν συνθήματα αντιλαϊκά κατά της κυβερνήσεως.  

Οι Αστυνομικοί των Μάτ  ρίχνουν δακρυγόνα στους διαδηλωτές έξω από την βουλή των Ελλήνων για να διαλύσουν την διαδήλωση την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008.

Οι διαδηλωτές παρακολουθούν ένα τσιπ να καίγεται  κατά την διάρκεια διαδήλωσης στο κέντρο της Αθήνας στις 12 Δεκεμβρίου 2008.

 

Νεαροί μαθητές  προσφέρουν λουλούδια στις αστυνομικές δυνάμεις .!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ενας Ελληνας διαδηλωτής τρέχει να προστατευτεί από τα δακρυγόνα που έριξαν αστυνομικοί κοντά στην Βουλή των Ελλήνων την Παρασκευή στις 12 Δεκεμβρίου 2008.

Διαδηλωτές και αστυνομικές δυνάμεις συγκρούονται κατά την διάρκεια διαδήλωσης στο κέντρο της Αθήνας στις 12 Δεκεμβρίου 2008.

 

PREES HERE

Περισσότερα εδώ